Tvangstanker

Klienthistorie

Hvad gør du, hvis du ikke kan styre dine tanker og går til lægen, hvis du mærker det allermindste, fordi du tror, du er ramt af en livstruende sygdom?

Løsningen for denne kvinde blev nogle afbalanceringer, hvor der blev arbejdet med det mål, at hun skulle kunne styre sine tanker. Hun var styret af sine tanker og brugte al sin energi på at mane dem i jorden, fordi hun hele tiden tog sorgerne på forskud og frygtede det værste.

Det første, der skulle arbejdes med, var en afbalancering, der hedder fixation, og hun var jo fixeret på disse tanker, fuldstændig fastlåst. Det krævede en afbalancering i nutid og på forskellige tidligere alderstrin, som var relevante i forhold til hendes problem.

Da hun kom igen, havde hun det langt bedre. Tankerne var forsvundet, og hvis de dukkede op, kunne hun skubbe dem fra sig. Hun havde også fået mere energi og var i godt humør. Denne gang skulle der arbejdes med hendes fordøjelse – hun havde svært ved at give slip, og det medførte forstoppelse.

De følgende to gange blev der bl.a. arbejdet med forskellige afbalanceringer af områder i hjernen, som har med følelser at gøre, og da hun kom den sidste gang, var hun på 0 % stress, og det gik rigtig godt.

Tilbage til oversigten