Styrke til at sige fra og melde klart ud

Når man er sammen med andre mennesker – på en arbejdsplads eller derhjemme – er der brug for at kunne sige fra og melde klart ud og have klare grænser. For denne klient var det et spørgsmål om at komme ud af flinkeskolen og kunne markere sig, træde i karakter.

Denne klient brugte 5 gange til at nå sit mål, og hun kom igennem en kæmpe udvikling fra start til slut. Målet udløste fra starten 100% følelsesmæssigt stress, så der var sandelig noget at tage fat på.

Der skulle først arbejdes med at få fuld tilgang til den personlige intelligens – forholdet til sig selv og til andre. Stresset havde rod i frygten for at føle sig upassende. Denne følelse kunne få hende til at holde igen, tie stille og affinde sig med situationen.

Et af hendes reaktionsmønstre var at ryge i forsvarsposition, og det var hun godt og grundigt træt af, men allerede tredje gang kunne hun melde tilbage, at det var vendt.

Hun blev også god til at tænke positivt og til at se det positive i en situation i stedet for at føle sig som et offer uden valgmuligheder.

Undervejs blev der arbejdet med mange forskellige kinesiologisystemer, men med hovedvægten på pædagogisk kinesiologi. Der blev taget fat på mange følelser. Følelsen frustreret og overset dukkede op mange gange. Grundlæggende var der behov for at få mere selvtillid, mere viljestyrke og mere glæde.

Resultatet blev, at klienten kom til at stole mere på sig selv, og hun fik det meget bedre med sig selv, og energien steg. Hun landede til sidst på ordene i eet med, stolt og bevidst, og stolt kunne hun med rette være, for hun var blevet optaget på en uddannelse, hvor optagelseskravene var meget skrappe, hvilket hun kunne klare takket være sin nye styrke.

Tilbage til oversigten