Fødevare-intolerencer

Klienthistorie

Det kan godt være besværligt, når der er mange fødevarer, som man ikke tåler at indtage. En kvinde opsøgte mig, fordi hun ikke kunne tåle mælk og alle former for rodfrugter og kål. Hun reagerede kraftigt på det hele, og dertil kom, at hendes mave fungerede rigtig dårligt. Hun følte sig oppustet, og maven rumlede, og afføringen var af skiftende karakter. Endelig følte hun sig angst hele tiden.

Hendes ønske var at kunne tåle alle de ovennævnte ting igen, for så ville livet dog være langt lettere, både derhjemme, men også når hun var i byen.

Første afbalancering skulle bringe hende op på hendes helbredelseslinje. Her var hun slet ikke, og hun følte også, at hun hele tiden løb panden imod en mur. Da det var klaret, blev der arbejdet med negativ stimuli, d.v.s., alle de ting hun ikke kunne tåle – porre, gulerod, kål, kartoffel og løg.

Da hun kom den anden gang, var angsten væk, og det var meget befriende for hende. Hun var gået i gang med at spise kartofler og gulerødder, og det gik rigtig godt. Hun havde også prøvet lidt løg og porre, men det var for stærkt endnu. Hun fik endnu en afbalancering, hvor der blev arbejdet med forskellige muskler og de tilhørende meridianbaner.

Ved den tredje afbalancering var stressprocenten halveret i forhold til første gang, og det gik rigtig godt. Maven var nu i orden, og psykisk havde hun det meget bedre. Hun sov godt om natten, og angsten var ikke vendt tilbage. Hun var nu i stand til at spise kål og alle andre rodfrugter. Denne gang arbejdede vi videre med negativ stimuli, for det viste sig, at hun heller ikke tålte støv og hår fra hund, kat og kanin. Hun fik en afbalancering og en hjemmeøvelse, hvor hun selv skulle arbejde videre med sin krop, så den igen kunne tåle påvirkningen af støv og dyrehår.

Den fjerde gang var der næsten intet stress tilbage, og der skulle kun lige arbejdes med en enkelt meridianbane, hvorefter hun var på 0 % stress, og det kunne hun holde. Hun var meget glad og tilfreds, fordi hun virkelig havde nået sit mål og nu kunne tåle at spise alt, og livet var blevet meget nemmere.

Tilbage til oversigten