Dårligt immunforsvar

Klienthistorie

En kvinde ringede til mig for at få en tid her og nu. Hun var meget sløj, havde haft lungebetændelse over en længere periode og nu to kraftige forkølelser oven i hinanden. Det var ikke normalt for hende, for hun havde ellers ikke fejlet noget i mange år. Men energien var jo dalet gevaldigt i takt med, at hun havde haft det dårligt, og hun oplevede også stress på arbejdet og derhjemme.

Hun ville gerne have et immunforsvar, der var helt i top, og samtidig være fuld af energi. Det blev så hendes mål, som vi skulle arbejde med.

Hun var meget træt efter den første afbalancering og var nødt til at gå hjem og hvile sig. Hun fik en hjemmeøvelse, som hun kunne bruge, når hun følte sig stresset, og så gik hun i gang med at tage et kosttilskud – Life Spice Vital – et rent livskrydderi, som kan sætte skub i livsenergien.

Da hun kom anden gang, havde hun det helt anderledes. Stressprocenten var dalet med en tredjedel. Hun havde oplevet en boblende fornemmelse indeni, og hun følte, at hun både kom fremad og opad. Energien var tilbage, og forkølelsen forsvandt meget hurtigt. Arbejdet gik lettere, og alt var bare godt. Hun fik så endnu en afbalancering, og denne gang skulle hun som hjemmeøvelse drikke 6 glas vand om dagen. Det er vigtigt at blive skyllet godt igennem hver eneste dag, og 6 glas vand er ikke spor for meget.

Hun havde været forkølet, da hun kom tredje gang, men kroppen kunne tackle det, og det var hurtigt ovre. Desuden tog hun lidt ekstra tilskud af Life Spice Vital, og klarede det. Hun havde haft et dyk midtvejs, men følte nu, at den gamle ro var tilbage i kroppen.

Da hun kom fjerde gang, var hun bare så glad. Det hele kører bare så godt, sagde hun. Det var meget positivt, og stress var et ukendt ord. Der var næsten heller ikke stress tilbage på hendes mål, så det blev hurtigt fjernet, og da hun kom den sidste gang, var hun fri for stress og fuld af energi, og hun havde det bare dejligt.


Tilbage til oversigten