Allergi- og eksemproblemer

Klienthistorie

Denne klient havde massive problemer med pollen fra græs, birk og bynke. Der var krydsreaktioner til både græs, birk og bynke, og derudover kunne hun heller ikke tåle pelsdyr. Hun kløede udvendig og indvendig, og hun havde også børneeksem, og hendes hud var grov og ru som sandpapir. Hendes lungefunktion var nedsat, og behandling med diverse salver var et fast program hver dag, og hun tog ligeledes ½ antihistamintablet hver dag.

Hun ville gerne have det bedre og allerhelst kunne tåle at have et kæledyr med pels. Vi fastsatte et mål, der handlede om, at hendes krop og hendes celler kunne fungere normalt, og det var meget stressende – 100% stress! Følelserne fra Adfærdsbarometeret var : Jeg føler adskillelse – føler mig forladt – jeg vil gerne have enhed/helhed og være i eet med.

Hun skulle først afbalanceres for pelsdyr – der var reaktion på både kat, hund, kanin og hest. Der blev afbalanceret i nutid, og senere på 3 andre alderstrin – det sidste var 2. fosteruge, hvor der allerede var stress. Herefter var stressprocenten på 0, og som hjemmeøvelse skulle hun drikke vand, så kroppen kunne blive skyllet godt igennem.

Hun kom igen efter 3 uger, og hun havde det bedre. Det havde ikke kløet så meget, og hænderne havde slet ikke kløet, og de var blevet meget pænere. Hendes stressprocent var nu faldet til 67 % – et ganske betydeligt fald, og der skulle arbejdes videre med de samme følelser.

Denne gang blev der arbejdet med birk samt de ting, hun krydsreagerede med.. Der blev også arbejdet med hendes miltmeridian og hendes rodchakra, og igen skulle der afbalanceres tilbage i tid, nemlig på syv år, hvor hun følte sig modløs og gerne ville være involveret.

Der gik igen 3 uger, og så skulle hun testes igen. Hun havde været ude at ride – det er jo svært at stå alene tilbage, når de andre piger i klassen rider og arbejder med heste. Det havde udløst lidt kløe, og det var lidt svært at trække vejret, men ikke så slemt, som det plejede at være. Hænderne var stadig fine. Hun havde prøvet at spise forskellige ting , og det var gået fint. Hun havde kraftigt udslæt på benene, og hun vidste godt hvorfor. Det var jordbærsæson, og det gik galt hvert år. Det gik godt med græspollen, også uden histaminpiller.

Hendes stressprocent var nu nede på 37 %, og følelserne , der blev arbejdet med, var denne gang: jeg føler mig melankolsk – jeg vil gerne være fuldkommen.

Hun blev afbalanceret for jordbærproblemerne – både i nutid og tilbage i tid, og begge gange skulle der arbejdes med ubalancer inden for fordøjelsessystemet.

Fjerde gang kunne hun meddele, at det hele bare var gået bedre. Hun havde lidt gener i armhulerne og lidt udslæt fra jordbær. Høstarbejdet var begyndt, og støvet herfra generede. Hun kunne heller ikke tåle at spise nye gulerødder. Ellers havde hun ikke taget de store hensyn, og det var bare gået godt. Hun havde lidt tørre fødder og ankler.

Stressprocenten var nu på 22 %, og denne gang handlede det rent følelsesmæssigt om at føle sig ude af balance over for det at være i balance. Der blev denne gang afbalanceret i
forhold til det at kunne tåle nye gulerødder og tåle hest/hestehår. Der blev igen arbejdet med fordøjelsessystemet på flere forskellige måder.

Efter 3 uger kom hun igen. Det var gået godt. Hun havde spist gulerødder – uden gener. Hendes ankler var stadig meget tørre, og der havde været lidt udslæt de sidste par dage, men generelt gik det bare godt. Det viste testen også, for der var 0% stress på hendes mål, og det ord, som hun kunne afslutte med, var ordet stolt. Det var også en meget stolt pige, som havde fået det meget bedre i løbet af bare 4 afbalanceringer.

Vi aftalte, at hun kunne følge op på dette forløb næste år, inden pollen sæsonen rigtig tog fat.

Året efter kontaktede moderen mig i april måned, og vi arbejdede videre. Der var bare 16% stress. Det var gået utrolig godt. Ingen kløe, og det var en ren befrielse. Der skulle afbalanceres i forhold til gulerødder, og hendes immunforsvar skulle styrkes, og så var alt i orden.

En måned senere var der 8 % stress tilbage. Øjnene var lidt røde og næsen løb lidt, og der havde været lidt de sidste 14 dage, men det var stadig småting. Der blev arbejdet lidt med hendes mavemeridian, så hun igen kunne komme i balance, og så var alt okay.

Da hun kom i juni måned, var det højsæson for græspollen, og hun havde kløet hele dagen. Vi gik straks i gang med at styrke hendes immunforsvar, og så kom hun ned på 0% stress.

Hun kom igen sidst i juli, og hun havde haft en god sommer uden store gener. Hendes hud var så flot – meget mere ens solbrændt, og hun havde kun haft ganske lidt kløe. Der skulle arbejdes lidt med hendes nyremeridian, og herefter var de syv % stress forsvundet.

Vi aftalte, at de nu ville se tiden an, fordi det gik så godt, og ellers ville de kontakte mig igen, når det blev forår. Pigen havde fået det rigtig godt, og moderen var fuld af forundring. Hun havde ikke turdet håbe, at pigen kunne få det så godt, som det var tilfældet.

Tilbage til oversigten