15-årig dreng med stammeproblemer

Klienthistorie

Denne familie kontaktede mig for at få hjælp til deres søn, som stammede. Det var begyndt ved 6-7 år, og det voldte ikke umiddelbart drengen problemer. Modsat ville han dog også gerne være fri for at stamme. Det var desuden et kendt problem hos andre i familien.

Drengens mål var at tale let og flydende, og det var et stressfyldt mål, som vi tog fat på at afbalancere. Den første gang blev der arbejdet med et af hjernens sprogcentre og halschakraet. Da han kom anden gang, var stressen reduceret med 50 %. Der var mærkbare forandringer med talen, som både forældre og drengen selv havde bemærket. Det var meget flot. Herefter blev det andet sprogcenter i hjernen afbalanceret, og der gik nu igen 3 uger. Da drengen kom igen, havde han det rigtig godt, og det var igen gået fremad. Tredje gang var der næsten ingen stress tilbage, og der blev arbejdet med tungebenets muskler.

Fjerde gang var der ingen stress overhovedet, og det var en meget stolt dreng, som kunne afslutte. Hans tale var langt bedre, end da vi startede, og hans vejrtrækning var også meget fin.

Undervejs havde vi også arbejdet med allergi over for græs og støv, og familien ville vende tilbage ved forårstid for at følge op på dette, så drengen trygt kunne gå pollentiden i møde.

 

Tilbage til oversigten